EBOOKS

EBOOKS

De acum și până-n noapte

Există un loc la granița între real și imaginar numit Radharc, în care numai călătorii experimentați pot pătrunde fără să se pierdă, o zonă în care pericolele îi pândesc pe noii-veniți. Un tânăr este angajat să călăuzească un bărbat în una dintre cele mai ciudate lumi ale Radharc-ului, dar misiunea lui ia curând o întorsătură neașteptată.


BUY IT

Cântecul zorilor

O tânără recent transformată în vampir este convinsă de către mentorul ei că menirea lor este să îşi vâneze semenii pentru a proteja rasa umană. Numai că, încet-încet, ea începe să realizeze că i se ascunde ceva, ceva legat de cele două creaturi stranii, asemănătoare unor păsări uriaşe, pline de cicatrici, care le veghează crimele… Să fie aceştia îngeri, şi vânătoarea începută să aibă legătură cu o încercare disperată de a găsi izbăvirea?…(Oliviu Craznic, Vampirismul in literatura romana)

Mai multe
BUY IT

Lumile se prăbușesc

Culegere de povestiri cyberpunk, „Lumile se prabusesc”, scrisa de Ana-Maria Negrila, imbina cyberpunk-ul, science fictionul si distopia pentru a crea lumi memorabile. Motanul bodyguard, surferul Mesia, bebelusul hacker, vampirii modificati genetic, oamenii afectati de pulberea  sunt doar cateva personaje ce populeaza paginile acestei carti.

Mai multe
BUY IT

Reclame

Propulsat de WordPress.com.

SUS ↑

Creează-ți site-ul web la WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat asta: